El-scootere

Lev mer med el-scooter

En El-scooter er et flott framkomstmiddel for en rekke brukere. Den kan kjøres uten førerkort da du som bruker regnes som gående. Den tar relativt liten plass og har god rekkevidde. Behagelig sete med gode armlener gjør at du enkelt og trygt kommer deg opp på scooteren. Få, tydelige betjeningsknapper gjør scoooteren enkel å manøvrere.

En Elektrisk firehjulsscooter er et fantastisk hjelpemiddel

Den gir de som trenger det en mulighet til å komme seg rundt på en enkel og trygg måte. Det være seg til butikken, for å besøke venner og bekjente eller rett og slett for å komme seg litt ut og rundt. I Norge har El-scootere en maksimal hastighet på 9,9 km/t noe som gjør at du som sjåfør er definert som gående. Dette er en ekstra sikkerhet både for deg og for omgivelsene.

Trygghet for at valg av scooter er rett

El-scootere importeres fra anerkjente KYMCO for salg i Norge. Dette sikrer deg som forhandler og dine kunder en kvalitetsscooter til en fornuftig pris og en trygghet for at du får bistand innen rimelig tid om noe skulle skje. El-scooteren kan lades i en vanlig stikkontakt. Den tåler vær og vind, selv om vi anbefaler at den står under tak for å holde seg fin og vare i lang tid.

Hva er egentlig en El-scooter?

En el-scooter gir deg frihet til å fortsatt kunne komme deg rundt for å pleie sosial omgang med venner og familie. En El-scooter gir deg glede over å kunne være selvhjulpen med å komme deg ut og dit du vil, når du vil. Vi sier det enkelt og greit – Lev mer med scooter